ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Άκυρο-λευκό στον β’ γύρο»

Εικόνα του άρθρου «Άκυρο-λευκό στον β’ γύρο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2019, 16:41
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των εκλογών «δεν είναι θετικό», αλλά και ότι «δεν αντανακλά τον πραγματικό συσχετισμό στην πόλη μας» διατύπωσε η εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Όλυ Τσουμάνη.

Ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν τη Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τόνισε ότι «ο συνδυασμός του ΚΚΕ θα συνεχίσει να στηρίζει και να προβάλει τις σύγχρονες ανάγκες του λαού, την πάλη του ενάντια στην πολιτική των αστικών κομμάτων και της όποιας δημοτικής αρχής που την προωθούν και τη στηρίζουν».

Για το δεύτερο γύρο, τόνισε ότι «η θέση μας είναι καθαρή, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε το λαό να πάει με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ την πρώτη Κυριακή, με τα ίδια κριτήρια του λέμε πως η ψήφος για τη Β' Κυριακή πρέπει να είναι το λευκό - άκυρο. Άλλωστε και οι 2 διεκδικητές έχουν συνδιοικήσει σε αυτό το Δήμο και έχουν δοκιμαστεί στην αντιλαϊκή διαχείριση, όπως αναδεικνύαμε και προεκλογικά».

Επίσης, ο Γιώργος Λωρίδας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ζίτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, ευχαρίστησε κι αυτός για τη στήριξη και τόνισε ότι «οι δήθεν ‘αντίπαλοι’ του β’ γύρου, μαζί ψήφισαν τις απολύσεις των σχολικών καθαριστριών και των υπολοίπων συμβασιούχων στο Δήμο Ζίτσας, στο όνομα της νομιμότητας» και κάλεσε σε λευκή-άκυρη ψήφο.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back