Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων κατά διοίκησης «Χατζηκώστα»

Εικόνα του άρθρου ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων κατά διοίκησης «Χατζηκώστα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2022, 17:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων ζητάει από τη διοίκηση του νοσοκομείου Χατζηκώστα, την ανάκληση δύο αποφάσεων για την τοποθέτηση υπαλλήλου ως προσωρινής αναπληρώτριας προϊσταμένης της διοικητικής – οικονομικής διεύθυνσης και αναπληρωτή προϊστάμενου στον παθολογικό τομέα.

«Και οι δυο αποφάσεις παρακάμπτουν την ιεραρχία και παραβιάζουν ουσιαστικά και τυπικά τις σχετικές διατάξεις περί αναπλήρωσης.

Οι προκλητικές αυτές αποφάσεις είναι απόρροια της μη συγκρότησης, εδώ και χρόνια, από τις κυβερνήσεις των αρμόδιων υπηρεσιακών συμβουλίων  για την κρίση και τις τοποθετήσεις  των υπαλλήλων σε θέσεις ευθύνης, με αποτέλεσμα να έχει γιγαντώσει  σε όλο Δημόσιο τον κομματισμό, την αναξιοκρατία και το βόλεμα των ημετέρων» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, επικαλούμενη επιστολή του κ. Γ. Μπούκα για το θέμα.

Τέλος, σε περίπτωση που ο διοικητής επιμείνει στην απόφαση του, καλεί τη  διοίκηση της 6ηςΥΠΕ και τον υπουργό Υγείας να μην την επικυρώσουν. Καλούν επίσης την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕΔΗΝ να πάρουν  σχετικές αποφάσεις.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back