Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Αθλητικός εξοπλισμός» ή κλειστό;

Εικόνα του άρθρου «Αθλητικός εξοπλισμός» ή κλειστό;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2020, 17:12
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς συναντήθηκε με την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της «Ελληνικό Α.Ε.» Νανά Σπυροπούλου και το γενικό διευθυντή της εταιρείας Βαγγέλη Πέρπερα, αλλά η ανακοίνωσή του δεν απαντάει σαφώς, στο ερώτημα που έχει δημιουργήσει πρωτίστως ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, με την υπόσχεσή του για μεταφορά του κλειστού ξιφασκίας στα Γιάννενα και δευτερευόντως, ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης με ανακοινώσεις του, για μεταφορά του κλειστού ξιφασκίας στα Γιάννενα.

Ο κ. Αμυράς αναφέρει ότι η συνάντηση είχε θέμα «την παροχή  σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από τις ολυμπιακές  εγκαταστάσεις προς τα αθλητικά κέντρα των Ιωάννινων».

Σε όλη την ανακοίνωση, δεν αναφέρει πουθενά το ενδεχόμενο μεταφοράς του κλειστού και διατυπώνει μια μάλλον… επιλεκτική ερμηνεία του αιτήματος που έχει κατατεθεί στο υπουργείο και στις αρχές.

Λέει δηλαδή ο κ. Αμυράς ότι από την αυτοψία στα κλειστά και στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού «διαπιστώθηκε η ύπαρξη άρτιου υλικοτεχνικού εξοπλισμού μέρος του οποίου θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αθλητικού χαρακτήρα στα Γιάννενα».

Αναφέρει μάλιστα ότι η κα Σπυροπούλου «ποδέχτηκε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόταση του βουλευτή Ιωαννίνων που έρχεται να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη».

Όσο για τον εξοπλισμό, συνίσταται σε «πυλώνες φωτισμού, κερκίδες θεατών, κερκίδες V.I.P., δημοσιογραφικά θεωρεία, επαγγελματικό εξοπλισμό φωτισμού, συστήματα ήχου, ηλεκτρονικές κονσόλες ελέγχου, πυροσβεστικό υλικό, καθώς και φορητούς θαλάμους πολλαπλών χρήσεων».

Για όλο το κλειστό της ξιφασκίας, δεν αναφέρεται κάτι…

Πριν από λίγες μέρες, κατά την επίσκεψή του στα Γιάννενα, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, για το ίδιο θέμα, ήταν μεν θετικός, αλλά απέφυγε να δεσμευτεί.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back