ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθανασιάδης ο λυτρωτής

Εικόνα του άρθρου Αθανασιάδης ο λυτρωτής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/12/2018, 23:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεκαεπτά χρόνια είχε να νικήσει ο ΟΦΗ στα Γιάννενα και παραλίγο να το καταφέρει σήμερα, χωρίς να είναι καλύτερος από τον ΠΑΣ.

Ευτυχώς όμως, ο Κλάους βρήκε επαφή με τα δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας στο 84’ με ωραίο γυριστό σου από την καρδιά της περιοχής,

Το σκορ είχε ανοίξει με το γκολ του Ποτουρίδη, το πρώτο του στη σούπερ λίγκα, στο 55’. Ο διαιτητής έδειξε φάουλ στο όριο της περιοχής, όταν ο Βελλίδης μπλόκαρε τη μπάλα εκτός αυτής, ο Πλατέλας πάτησε τη μπάλα, ο Ποτουρίδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξεκίνησε πιέζοντας, δείχνοντας όμως ταυτόχρονα το πρόβλημα που έχει στην εκτέλεση. Ο ΟΦΗ απείλησε λίγες φορές, ωστόσο ήταν αποφασιστικός και παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματά του λίγο πριν ο ΠΑΣ ισοφαρίσει.

Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, καθότι ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πάρει άλλους τρεις βαθμούς που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύτιμοι στη συνέχεια, ειδικά απέναντι στον ΟΦΗ. Η ισοπαλία πάντως ήρθε λυτρωτικά, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Δημήτρης
Μια σημαντική .. λεπτομέρεια είναι ότι ο Βελιδης μπλόκαρε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Σίγουρα δεν είχε περάσει ολόκληρη η μπάλα εκτός. Αυτή η λάθος απόφαση μας έβαλε πίσω στο σκορ..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back