Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θύμα των περιστάσεων...

Εικόνα του άρθρου Θύμα των περιστάσεων...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/01/2018, 23:34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ έχασε από την ΑΕΚ με 3-1, αφού πρώτα όμως έπαιξε μέχρι το σημείο που μπορούσε και σε ένα βαθμό, αδικήθηκε γιατί δεν πήρε ίσως το πιο προφανές πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα που ψάχνει πάλι εκ των έσω λύσεις για τους παίκτες που φεύγουν (και τους βρίσκει, καθώς οι Γαρουφαλιάς-Βιδάλ έκαναν δεύτερο σερί καλό παιχνίδι) μπήκε δυνατά και στα δύο ημίχρονα. Στο 11’, ο Μπετρά βγήκε μόνος με τον Τσιντώτα, αυτός τον ανέτρεψε και στην τηλεοπτική τουλάχιστον μετάδοση, φάνηκε ότι ο Στυλιαράς υπέδειξε το πέναλτι. Ωστόσο, τελικά έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι και στην επόμενη φάση ο Λιβάγια κέρδισε μέτρα έξω από την περιοχή με τα στόπερ του ΠΑΣ να τον κοιτάνε, σούταρε, ο Γιαννίκογλου έπεσε αργά και το σκορ άνοιξε για την ΑΕΚ.

Αυτή ήταν και η υπεροχή της γηπεδούχου, ότι δηλαδή είχε μια απάντηση για κάθε «κόλπο» του ΠΑΣ, χάρη κυρίως στους Αραούχο-Λιβάγια. Ο ΠΑΣ ταλαιπωρούσε τα χαφ και την άμυνα της ΑΕΚ με τους Βιδάλ-Μπετρά και τον Κόντε όποτε τραβιόταν πιο έξω, και με την έναρξη της επανάληψης, ο Γαρουφαλιάς ισοφάρισε. Στο 47’, πήρε το «ριμπάουντ» λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε με το καλάμι και η μπάλα χτύπησε ακριβώς μπροστά στον Τσιντώτα: 1-1.

Και πάλι όμως η ΑΕΚ είχε έτοιμη τη λύση. Έξι λεπτά αργότερα, ο Λιβάγια πάσαρε στον Αραούχο, ο Μιχαήλ γλίστρησε, ο Αραούχο σούταρε λίγο πίσω από το πέναλτι και ο Γιαννίκογλου έπεσε προς την άλλη πλευρά: 2-1.

Το ματς δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο στο 61’ όταν ο Σκόνδρας αποβλήθηκε δικαιολογημένα, όταν μάρκαρε με δύο πόδια τον Αραούχο. Ο ΠΑΣ πάντως δεν σταμάτησε να διεκδικεί κάτι περισσότερο, το ματς όμως τέλειωσε στο 88’ όταν και πάλι ο Αραούχο σκόραρε μετά από σέντρα του Γκάλο.

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες (67' Χριστοδουλόπουλος), Κονέ, Μοράν, Γκάλο, Αραούχο, Λιβάια (90' Αϊντάρεβιτς), Μασούντ (63' Μπακασέτας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος (71' Μανθάτης), Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μπετρά (71' Σολτάνι), Βιντάλ, Γαρουφαλιάς, Κόντε

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back