Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Θλίψη για τον θάνατο του δασκάλου Δημ. Αναγνωστόπουλου

Εικόνα του άρθρου Θλίψη για τον θάνατο του δασκάλου Δημ. Αναγνωστόπουλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/02/2022, 20:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Tη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου τους, δασκάλου, Δημήτρη Αναγνωστόπουλου, εκφράζει σε ψήφισμά του ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων.

«Ο ιδιαίτερα προσηνής συνάδελφος, υπήρξε άψογος Εκπαιδευτικός και Άνθρωπος, επιτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά του, τιμώντας τον κλάδο και το λειτούργημα του Δασκάλου. Άριστος εκπαιδευτικός, στα 28 χρόνια υπηρεσίας του, μόρφωσε και εκπαίδευσε αγόγγυστα πλήθος παιδιών. Ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, εργάστηκε με αξιοζήλευτο ζήλο μέχρι πριν από έναν χρόνο παρόλα τα προβλήματα υγείας που του προέκυψαν αιφνιδίως» αναφέρεται.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. Αποφάσισε επίσης να καταθέσει χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στα συσσίτια του Αγ. Νικολάου Κοπάνων, όπως και να παραστεί αντιπροσωπεία του συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία, στις 28 Φεβρουαρίου, στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων, στις 11:30, με επικεφαλής τον διευθυντή, τον Ιωάννη Βασδέκη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back