Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Θεοδωρικάκος-Πλιάκος τα είπανε για τα δημοτικά τέλη

Εικόνα του άρθρου Θεοδωρικάκος-Πλιάκος τα είπανε για τα δημοτικά τέλη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/12/2019, 21:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ήταν ένα από τα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης που είχε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο κατά την ιδιωτική επίσκεψή στην περιοχή των Ιωαννίνων για τις ημέρες των γιορτών.

Ο κ. Πλιάκος, όχι μόνο φωτογραφήθηκε μαζί με τον υπουργό, αλλά του παρέδωσε και μια επιστολή για την υπαγωγή στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του Ν. 4647/2019 (που αφορά και δημοτικά τέλη και φόρους) και όσων ιδιοκτητών είχαν δηλώσει λίγες μέρες ή και εβδομάδες πριν την ψήφιση του νόμου τα τετραγωνικά των ιδιοκτησιών τους για να καταβάλλουν ή να ρυθμίσουν σε δόσεις τις όποιες οφειλές τους. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο κ. Θεοδωρικάκος δεσμεύτηκε ότι «θα εξετάσει την κατάθεση σχετικής τροπολογίας». 

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο κ. Πλιάκος και στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου κατά τη χτεσινή συνεδρίασή του. «Ελπίζουμε πως ήρθε η ώρα να δικαιωθεί η προσπάθεια που καταβάλαμε από διετίας για να πετύχουμε τη μείωση του ποσοστού των προστίμων από οφειλές ΤΑΠ και δημοτικά τέλη με σχετικές επιστολές μας (20050/08-12-2017 και 861/25-01-2018), τόσο προς τον τότε υπουργό Εσωτερικών, όσο και προς Βουλευτές Ιωαννίνων με τις οποίες τους ζητούσαμε να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την εφαρμογή σχετικού νομοθετικού πλαισίου» αναφέρει και σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Ζίτσας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back