ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Θα κάνουμε το παν να φύγουν χαρούμενοι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ»

Εικόνα του άρθρου «Θα κάνουμε το παν να φύγουν χαρούμενοι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2016, 11:32
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατατοπιστικός ήταν ο Γιάννης Πετράκης για τους αποψινούς στόχους του ΠΑΣ στο Σκίεν, κόντρα στην Οντ για τον επαναληπτικό του 3-0 των Ιωαννίνων: πειθαρχία, προσοχή, μηδέν στην άμυνα και αντοχή στην πίεση. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα φέρουν την πρόκριση, σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΣ. Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε μαζί με τον Θέμη Τζημόπουλο, ο Πετράκης είπε μεταξύ άλλων: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε». Ο κ. Πετράκης δεν αντιμετωπίζει ως πρόβλημα τον πλαστικό χλοοτάπητα, ενώ προετοίμασε για κάποιες αγωνιστικές αλλαγές. Επίσης, καλωσόρισε τους οπαδούς του ΠΑΣ που έφτασαν στη Νορβηγία λέγοντας» Τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων και θα κάνουμε το παν να φύγουν χαρούμενοι».

Ο Θέμης Τζημόπουλος είπε ότι ναι μεν ο ΠΑΣ έχει καλό προβάδισμα, αλλά και ότι απέναντί του έχει μια καλή ομάδα που θα εμφανιστεί διαφορετική στο γήπεδό της. «Η ομάδα συμπλήρωσε 9 αγώνες αήττητη με αυτό και αποτελεί και ρεκόρ αήττητου σερί για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί και να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο, είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, μέχρι σήμερα το πρωί το ματς δεν θα είχε τηλεοπτική κάλυψη, στην Ελλάδα. Αυτό πάντως ενδέχεται να αλλάξει μέχρι το απόγευμα, εάν φυσικά η Nova ή κάποιο άλλο κανάλι (μάλλον η ΕΡΤ), έρθουν σε συμφωνία με τα νορβηγικά τηλεοπτικά κανάλια που θα δείξουν ζωντανά το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back