ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Οικονόμου: «Αγώνας για αλλαγή υπέρ των πολλών»

Εικόνα του άρθρου Θ. Οικονόμου: «Αγώνας για αλλαγή υπέρ των πολλών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2023, 16:45
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Θανάσης Οικονόμου, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα Γιάννενα, με αφορμή την επίσημη προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαΐου, σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ότι «θα δώσουμε έναν αγώνα για δημοκρατία, διαφάνεια, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη παντού. Έναν αγώνα για την αλλαγή προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων».

Συμπληρώνει δε ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε για άλλη μια φορά σε κάθε γωνιά του νόμου Ιωαννίνων. Σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε χώρους δουλειάς, σε κάθε απομακρυσμένο χωριό. Θα μιλήσουμε για όλα. Θα μεταφέρουμε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για μια δίκαιη διακυβέρνηση», για ένα μέλλον «μακριά από μεγάλες υποσχέσεις και κούφια λόγια που τόσα χρόνια κρατούν στάσιμο τον νόμο Ιωαννίνων και την Ήπειρο. Ένα προικισμένο τόπο που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα ανάπτυξης για την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά δυστυχώς αρκείται μέχρι σήμερα στο ρόλο του κομπάρσου».

Σημειώνει τέλος ότι «ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημαίνει 4 πράγματα: 1. Αύξηση μισθών, 2. Μείωση τιμών, 3. Ρύθμιση χρεών, 4. Κράτος δίκαιο και αποτελεσματικό δίπλα στον πολίτη»

Επίσης, κυκλοφόρησε το προεκλογικό του σποτ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back