ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θ. Μπέγκας: «Κόντρα σε κάθε δυσκολία»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μπέγκας: «Κόντρα σε κάθε δυσκολία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2024, 10:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τις θερμότερες πασχαλινές του ευχές δίνει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. «Σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που ζούμε, ας ενώσουμε τις καρδιές μας και ας δώσουμε έμπνευση σε όλους γύρω μας» αναφέρει και προσθέτει ότι «το Πάσχα μάς υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα της ελπίδας και της αλληλεγγύης».

Και σε αυτό το σημείο περνάει στα της δημοτικής αρχής, διαβεβαιώνοντας τους δημότες ότι «συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κόντρα σε κάθε δυσκολία. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή και μεθοδικότητα επιδιώκοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία στέρεων συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δίνουν ελπίδα στην κοινωνία».

Και επαναλαμβάνει τα περί κοινής συμπόρευσης. «Με σταθερά και στοχευμένα βήματα θα συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία, τους κοινούς μας αγώνες, συνδιαμορφώνοντας τα Νέα Γιάννενα. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οφείλουμε να πορευόμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο» καταλήγει ο δήμαρχος στο μήνυμά του.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
μονο με τις ευχες ... ΔΕΝ .....
μπραβο δημαρχε ...... οπως ελεγε και ο γιαννος παπαντωνιου ...<< ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ !!!! >> Κριμα που ..... εφαγε φυλακη ...... Ας προσεχε λιγο ....!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back