ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Μανταλόβας: «Μεγάλη τιμή, μεγαλύτερη ευθύνη»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: «Μεγάλη τιμή, μεγαλύτερη ευθύνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2023, 17:01
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη από μια ‘αντεπίθεση’ κόντρα στον ελιτισμό και την προκλητική εξυπηρέτηση λίγων και ισχυρών, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία, την πόλωση και την τυφλή αντιπαράθεση»: Αυτό αναφέρει στη δήλωση υποψηφιότητάς του ο Θανάσης Μανταλόβας.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων είναι ένα από τα επτά πρόσωπα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα. Ο κ. Μανταλόβας είναι η δεύτερη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής. Η πρώτη του προσπάθεια έγινε στις εθνικές εκλογές του 2019 με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Στη δήλωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο «μεγάλη τιμή». «Μεγαλύτερη όμως είναι η ευθύνη της εκπροσώπησης -μαζί με τους άξιους συνυποψήφιους μου- της προοδευτικής παράταξης στη μάχη των επερχόμενων εθνικών εκλογών, κρίσιμων για το μέλλον της χώρας μας, αλλά και της περιοχής μας» τονίζει.

Μιλάει δε για υπονόμευση της δημοκρατικής και θεσμικής λειτουργίας του κράτους, για προκλητική εύνοια προς μια μικρή και κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ολιγαρχία και για πελατειακό λαϊκισμό και για αγωνία της επιβίωσης της ελληνικής οικογένειας, για απόγνωση του ελεύθερου επαγγελματία και του αγρότη, για απελπισία του άνεργου νέου, για λεηλασία της περιουσίας των νοικοκυριών από funds και επιτήδειους, για εμπορευματοποίηση της υγείας.

«Η αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα μας, δεν είναι ένας ευκαιριακός εκλογικός στόχος για την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη. Η ανάταση της κοινωνίας, της οικονομίας, των θεσμών και της Δημοκρατίας, είναι όρος επιβίωσης και προόδου του έθνους... Σ' αυτή τη μάχη αξίζει να στρατευθούμε όλοι μας. Να γίνουμε η Νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας» τονίζει ο κ. Μανταλόβας.


Photo credit: Τύπος Ιωαννίνων

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3