ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Μανταλόβας: Η «Πίνδος» ως παράδειγμα

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: Η «Πίνδος» ως παράδειγμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2023, 17:39
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος» επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 10 Μαΐου, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Μανταλόβας και είχε συναντήσεις εκεί με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρίου, μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους.

Έδωσε τα συγχαρητήριά του για την πορεία της εταιρίας, λέγοντας ότι η εταιρία «αποτελεί το πιο λαμπρό και επιτυχημένο παράδειγμα συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας».

Επίσης, ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για στήριξη των ανθρώπων και των επιχειρήσεων της παραγωγής και πρόσθεσε ότι το κόστος παραγωγής έχει σχεδόν διπλασιαστεί, ως αποτέλεσμα των τεράστιων αυξήσεων στις ζωοτροφές και στην ενέργεια.

«Απαιτείται έλεγχος του κόστους των ζωοτροφών και των κτηνιατρικών εφοδίων, καθώς και υποστήριξη στην αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με προτεραιότητα στα συνεταιριστικά συλλογικά σχήματα και στις ενεργειακές κοινότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρουσίασε τα σχετικά σημεία του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «τα Γιάννενα και η Ήπειρος μπορούν να αποτελέσουν τον ‘πιλότο’ για την επιτυχημένη εφαρμογή της συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας με την ‘Πίνδο’ να δείχνει το μοντέλο που πρέπει να ακολουθηθεί σε ολόκληρη τη χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back