ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Μανταλόβας: «Έμειναν πίσω και θέματα του Περάματος»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: «Έμειναν πίσω και θέματα του Περάματος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2023, 16:41
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Κριτική στην κυβέρνηση για ζητήματα που έμειναν πίσω και έχουν να κάνουν (και) με το Πέραμα, έκανε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Μανταλόβας, μιλώντας σε συγκέντρωση στο δημοτικό διαμέρισμα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έφτασε καν στο Προεδρικό Διάταγμα, αλλά άφησε πίσω της και μια «αμφισβητούμενη από πολλούς Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη».

Χαρακτήρισε επίσης δίκαιο το αίτημα των κατοίκων για οδική σύνδεση της Εγνατίας στο ύψος της Μπαλτούμας.

Πρόσθεσε ακόμα ότι «μεγαλώνει η απόσταση Ελλάδας και ΕΕ», καθώς «ως χώρα στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης και ευημερίας», σημειώνοντας ότι με διάφορους τρόπους, αυτό είναι γνωστό και αισθητό στους μικρομεσαίους επαγγελματίες, στους κτηνοτρόφους, στους αξιόπιστους δανειολήπτες, αλλά και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

«Και η απάντηση της σημερινής κυβέρνησης απέναντι σε όλα αυτά είναι τα κάθε είδους pass. Και μπορεί ο Μητσοτάκης να έλεγε πριν από 4 χρόνια: «…δεν θέλουμε ανθρώπους εξαρτημένους από επιδόματα», αλλά είναι προφανές ότι έχει ξεπεράσει κατά πολύ και τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την επιδοματική πολιτική.

Η χώρα όμως δεν μπορεί να ζει με επιδόματα και ελεημοσύνες» κατέληξε ο κ. Μανταλόβας. «Δεν μπορεί 12 μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να διασφαλίσεις τα αυτονόητα και να περιμένεις ένα πολιτικό, ένα πολιτικάντη θα έλεγα, προς το τέλος, όταν πλησιάζουν οι εκλογές, να έρθει να σου δώσει ένα, ενώ σου έχει πάρει 10».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back