Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Μανταλόβας: «Πρέπει να ψηφίσουν οι νέοι»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: «Πρέπει να ψηφίσουν οι νέοι»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2023, 17:14
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε συγκέντρωση στον Κατσικά μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Θανάσης Μανταλόβας, απόγευμα Τετάρτης.

Μπροστά στη γεμάτη αίθουσα, ο κ. Μανταλόβας τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ «προτείνει μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση για πραγματική αλλαγή στον τόπο» και γι αυτό ζητάει «ισχυρή εντολή» από τους εκλογές.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ως «αλαζονική και καθεστωτική», ταυτιζόμενη με τη χειραγώγηση των θεσμών και τον ή η κυβέρνηση και αυτές οι πολιτικές δεν βάζουμε» και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «η αλλαγή που ευαγγελίζεται σημαίνει απλά εναλλαγή των ρόλων και επαναφορά ενός αποτυχημένου συστήματος εξουσίας».

 Όσο για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μανταλόβας στάθηκε κυρίως σε αποφάσεις και παρεμβάσεις μέχρι το 2011, όπως η Διαύγεια, το ΑΣΕΠ κ.α, λέγοντας ότι «ο πρωταγωνιστικός ρόλος ενός πολιτικού και κοινωνικού χώρου, που ιστορικά ταυτίστηκε με την εθνική συνεννόηση, την πρόοδο και την ευημερία όλων των πολιτών, τις πολιτικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις (ΚΕΠ, ΑΣΕΠ, Διαύγεια, περιφερειακή ανάπτυξη και αποκέντρωση), αποτελεί αδήριτη κοινωνική και πολιτική ανάγκη για τη ριζική αλλαγή σελίδας στη χώρα μας».

Ειδικά για την Ήπειρο, ο κ. Μανταλόβας τόνισε ότι  «η ΝΔ είναι αυτή που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ξέχασε την Ήπειρο και εμπαίζει τους πολίτες της με ανύπαρκτα ‘έργα’». Συμπλήρωσε ότι «για μας τα τοπικά θέματα αποτελούν προτεραιότητα και πυρήνα της πολιτικής μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά την Ήπειρο και να χτίσουμε μια σχέση αλήθειας με τους πολίτες για την αλλαγή που θέλουμε να εκφράσουμε».

Τέλος, ο κ. Μανταλόβας είπε ότι νεολαία πρέπει να ψηφίσει «και ας μην ψηφίσουν εμένα». «Η αποχή τους εν τέλει σημαίνει ανοχή σε ένα σύστημα που βολεύεται όταν οι νέοι άνθρωποι μένουν στο περιθώριο. Οι νέοι μας δεν πρέπει να αφήνουν κάποιους άλλους να καθορίζουν και να διαμορφώνουν το δικό τους μέλλον», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back