ΗΠΕΙΡΟΣ

Θ. Κορωναίος: Το «ευχαριστώ» και ένα σχόλιο για το αποτέλεσμα

Εικόνα του άρθρου Θ. Κορωναίος: Το «ευχαριστώ» και ένα σχόλιο για το αποτέλεσμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2023, 12:59
ΗΠΕΙΡΟΣ

To «ευχαριστώ» του προς όσους-ες τον ψήφισαν καταθέτει ο Θοδωρής Κορωναίος, ο οποίος εκλέχτηκε για δεύτερη φορά περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου –στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας- με την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών».

«Θεωρώ ότι αυτή η τιμητική στήριξη τους αποτελεί αφενός μεν αναγνώριση της έως τώρα πορείας και προσφοράς μου στα κοινά αυτού του τόπου και αφετέρου ψήφο εμπιστοσύνης ότι θα καταφέρω να ανταποκριθώ ποιοτικά στις μεγάλες ευθύνες που αναλαμβάνω» αναφέρει στο μήνυμά του.

Παράλληλα, ο κ. Κορωναίος σχολιάζει και το αποτέλεσμα της παράταξης στην κάλπη. Όπως σημειώνει, το αποτέλεσμα ήταν σαφώς κατώτερο των προσδοκιών «και αυτό θα μας απασχολήσει άμεσα, εξάλλου είμαι από τους ανθρώπους που σέβομαι απεριόριστα και μελετώ την ψήφο των συμπολιτών μου». «Είναι βέβαιο όμως ότι μέσα από την ισχυρή παρουσία μας και στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, ως δυνατή ομάδα, θα δουλέψουμε συστηματικά για την ανάδειξη και κυρίως την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας» προσθέτει.

Τέλος καταθέτει τη δέσμευσή του ότι θα συνεχίσει μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο να αγωνίζεται για την κοινωνική συνοχή, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων όλης της Περιφερειακές Ενότητας Πρέβεζας, ενώ ευχαριστεί και τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Στέφο όπως και το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον και «τους περισσότερους συνυποψήφιους» για τον προεκλογικό αγώνα που δόθηκε.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back