ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

6-1 οι «20άρηδες» τη Βέροια

Εικόνα του άρθρου 6-1 οι «20άρηδες» τη Βέροια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/11/2016, 22:10
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εντυπωσιακό τρόπο έδειξε την ανωτερότητα της η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη κόντρα στη Βέροια. Η Κ20 του ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την απευθείας κόκκινη στον Πατσιαβούρα (16') και με χατ τρικ του Σιχλιμοίρη, δύο γκολ του Γκλεγκλέ και ένα ακόμη από τον Καινούργιο συνέτριψε με συνολικό σκορ 6-1 τη Βέροια.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Κολιοφούκας, Λαμπίρης (69' Αλεξίου), Καινούργιος, Ζήκος, Σιοκουλλάνι, Τσίεπας (74' Κιτσάκης), Μούτσιος, Μασούρας, Σιχλιμοίρης, Μπιμάι (53' Ψαρράς), Γκλεγκλές.

Νικηφόρα πέρασε η Κ-17 από τη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μπαδήμα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 11' με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Ο ΠΑΣ διπλασίασε τα γκολ του στο 78' με τον Λιάσο που μετά από όμορφο συνδυασμό έγραψε το τελικό 0-2.

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Πατσιούρας, Μέγας (88' Μπούτζας), Τάτσης, Κώστας, Μπελά, Λάγκας, Εμβραΐζογλου (70' Τσούνης), Λιάσος (82' Καραμποΐκης), Παπαδόπουλος Ελ., Παπαδόπουλος Κ. (60' Νάνος), Πήλιος (75' Γιωτάκης)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3