ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

3ος αγώνας φωτογράφισης πουλιών στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου 3ος αγώνας φωτογράφισης πουλιών στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/04/2018, 17:06
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 Ο 3ος αγώνας φωτογράφισης πουλιών ξεκινά και πάλι στα Γιάννενα. Διοργανώνουν ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων, η Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας Ιωαννίνων «Φωτόραση» και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας θα είναι διήμερος, με διάρκεια από τις 14 Απριλίου στις 07:00 το πρωί έως τις 15 Απριλίου στις 15:00 το μεσημέρι.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο e-mail: birdsioannina@hotmail.com ή μέσω της ομάδας στο facebook: Ioannina photo bird race ή τηλεφωνικά στο 694 151 6001 με τον Νίκο Μπούκα.

Με σκοπό να βοηθηθούν και οι πιο άπειροι διαγωνιζόμενοι υπάρχει διαθέσιμος διαδικτυακά ένας σύντομος οδηγός αναγνώρισης των πιο κοινών ειδών πουλιών του λεκανοπεδίου, τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.ecoioannina.gr/3rd-photo-bird-race-ioannina

Περισσότερες πληροφορίες με τους κανόνες του αγώνα, τα όρια περιοχής δράσης, την λίστα βαθμολόγησης των ειδών και συμβουλές για καλύτερο αποτέλεσμα θα βρείτε στον ιστότοπο: http://www.ecoioannina.gr/3rd-photo-bird-race-ioannina

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back