Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Εικόνα του άρθρου Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2020, 21:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άρχισε η ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία, για πρώτη φορά φέτος, θα μπορεί να γίνει εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά. 

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, η εγγραφή των επιτυχόντων των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2020 στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, από σήμερα, Τρίτη 22 έως και την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιείται με αίτηση των επιτυχόντων μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια υπουργεία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back