ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

(Ξανα)τρέξανε στον Καλαμά

Εικόνα του άρθρου (Ξανα)τρέξανε στον Καλαμά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2022, 11:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τη συμμετοχή 350 δρομέων από όλες τις περιφέρειες της χώρας και διεθνείς συμμετοχές από 5 διαφορετικές χώρες έγιναν την Κυριακή 17 Απριλίου οι ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές για 5η φορά, στο Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας.

Η διοργάνωση, που ξεκίνησε το 2017, «κάθε χρόνο αυξάνει κατά πολύ τον αριθμό συμμετοχών σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές διεκδικώντας τη θέση της στον πυρήνα των σημαντικών αγώνων ορεινού δρόμου, όχι μόνο της Ηπείρου, αλλά και της χώρας» σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Οι δρομείς διαγωνίστηκαν στα 21 χλμ, στη διαδρομή που περνούσε και μέσα από το Εκκλησοχώρι, την πιο γρήγορη, αγωνιστική διαδρομή των 11 χλμ και τη σύντομη διαδρομή των 5χλ. 

Όλες οι διαδρομές είχαν αφετηρία και τερματισμό τον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, δίπλα στο σχολείο του Βουτσαρά.

Ο καιρός βοήθησε (παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις) και η διαδρομή τους άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι νικητές-τριες:

11 χλμ

ΑΝΔΡΕΣ
1) ΙΩΑΝΝΟΥ – 2) ΖΩΗΣ – 3) ΙΩΑΝ. ΣΤΑΛΙΚΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – 2) ΑΥΔΗ – 3) ΚΩΣΤΟΥΛΑ

21 χλμ

ΑΝΔΡΕΣ
1) ΑΛ. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ – 2) ΤΑΛΙΑΜΠΕΣ – 3) ΚΑΒΑΚΙΔΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1) ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ – 2) ΤΖΑΒΑΡΑ – 3) ΝΤΟΥΤΣΗ

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα: bit.ly/krt22results


Οι διοργανωτές έκαναν δωρεά εξοπλισμού στον Ερυθρό Σταυρό και ευχαριστούν χορηγούς, τον Δήμο Ζίτσας και τους εθελοντές και τις εθελόντριες που δουλεύουν στον αγώνα.

Την Κυριακή 8 Μαΐου έρχονται οι αγώνες mountain bike που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελέσουν μέρος του Πανελληνίου διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Εγγραφές εδώ: bit.ly/krt2022mtb



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back