Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

39 ερωτήσεις-απαντήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» (upd)

Εικόνα του άρθρου 39 ερωτήσεις-απαντήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» (upd)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2018, 21:34
ΕΛΛΑΔΑ

Έναν κατάλογο με 39 ερωτήσει και τις αντίστοιχες απαντήσεις που καλύπτουν πιθανές απορίες των ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον» εκπόνησαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το πρόγραμμα ενισχύει επενδύσεις για βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας κατοικιών (μονώσεις, αντικατάσταση καυστήρα, κουφώματα, κ.ά.) και άμεσα πρόκειται να ενεργοποιηθεί το πληροφοριακό σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων.

Κατεβάστε τον κατάλογο των ερωταπαντήσεων στον ακόλουθο σύνδεσμο: downloadpdf.pdf


Στο μεταξύ το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στις 12:00 μ.μ. θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ». Ο ιστότοπος exoikonomisi.ypen.gr, μέσω του οποίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις τέθηκε χθες σε λειτουργία ενώ στον ίδιο δικτυακό τόπο υπάρχουν πληροφορίες για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης σε αυτό.

Το ΥΠΕΝ υπενθυμίζει ότι για την αξιολόγηση των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό, κρίθηκε χρήσιμο οι ενδιαφερόμενοι (πρωτίστως οι ιδιώτες που δεν επιλέγουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες κάποιου επαγγελματία συμβούλου) να έχουν στη διάθεσή τους το Σαββατοκύριακο για να εξοικειωθούν με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back