ΑΠΟΨΕΙΣ

300 Εξώφυλλα (και μια ανακοίνωση)

Εικόνα του άρθρου 300 Εξώφυλλα (και μια ανακοίνωση)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/05/2024, 19:20
ΑΠΟΨΕΙΣ

Το «Εξώφυλλο», η ψηφιακή κυριακάτικη έκδοση του Τύπου Ιωαννίνων έφτασε τα 300 της φύλλα.

Περίπου 300 Κυριακές (μείον τις διακοπές, συν τα ειδικά φύλλα), το «Εξώφυλλο» είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του typos-i.

Αυτά τα 300 τεύχη του, έχουν φιλοξενήσει συνεντεύξεις, μόνιμες στήλες, συνεργασίες. Από εδώ ξεκίνησαν τα άρθρα για τα μουσικά άλμπουμ, στις επετείους κυκλοφορίας τους, αλλά και τα άρθρα για τις ονομασίες των χωριών του νομού Ιωαννίνων.

Εδώ επίσης φιλοξενήθηκε και ολοκληρώθηκε η σειρά ταξιδιωτικών κειμένων «Για τα δικά μας ταξίδια», του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Εδώ διαβάσατε αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα όλων των εκλογικών αναμετρήσεων από το 2019 και μετά (και θα διαβάσετε και των επόμενων).

Το «Εξώφυλλο» δεν είναι για εμάς μια απλή ενθύμηση του… έντυπου παρελθόντος.

Είναι ένας τρόπος να διαβάζεις τα πράγματα, πιο ενδελεχής και εν μέρει απαλλαγμένος από την εφήμερη ανάγνωση ενός τίτλου, ενός ποστ και μιας αράδας, στο ίντερνετ.

…και προς επίρρωση, όσοι και όσες φτάσατε μέχρι εδώ, ιδού ένα νέο:

Σύντομα θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» για τη νέα έκδοση του Τύπου Ιωαννίνων: Οι 25+2 Ρετρό Ιστορίες τυπώνονται και θα κυκλοφορήσουν σύντομα ανάμεσά μας.

Είναι το τρίτο βιβλίο της ΣΧΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ και του Τύπου Ιωαννίνων, αυτή τη φορά με 25 ιστορίες της πόλης των Ιωαννίνων, συν ένα κόμικς, συν ένα θρύλο που συνδέεται με το Κάστρο και, ποιος ξέρει, ίσως και με ένα ακόμα μελλοντικό σχέδιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όσοι-ες είστε συνδρομητές-τριες του Τύπου Ιωαννίνων στο patreon, προσέξτε τα μηνύματά σας το επόμενο διάστημα, θα είναι… ενδιαφέροντα.

Όσοι-ες δεν είστε ακόμα και θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε, μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές-τριες μέσω της πλατφόρμας του patreon, ακολουθώντας το κόκκινο κουμπάκι που υπάρχει στο τέλος του κάθε άρθρου στο typos-i.gr και στην κορυφή της πρώτης σελίδας.

Με 5 ευρώ το μήνα, δίνετε μια μεγάλη οικονομική ανάσα σε ένα συνεργατικό, αυτοδιαχειριζόμενο δημοσιογραφικό εγχείρημα, που φέτος κλείνει τα 8 του χρόνια και ήδη, έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3