ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

3 all-time classic γυναικεία παπούτσια

Εικόνα του άρθρου 3 all-time classic γυναικεία παπούτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2023, 17:16
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Λατρεύεις τα παπούτσια και φυσικά μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Πέρα από την χρηστικότητά τους και το άνετο περπάτημα που σου εξασφαλίζουν, τα γυναικεία υποδήματα με άποψη μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε look σου και να χαρίσουν πόντους στυλ ακόμη και στην πιο απλή εμφάνισή σου. Όποιο και αν είναι το στυλ που σε αντιπροσωπεύει, η ποικιλία σε γυναικεία παπούτσια είναι τεράστια και μπορείς σίγουρα να βρεις εκείνα που θα σε συντροφεύουν στις casual ή βραδινές σου περιπέτειες, ωστόσο δες παρακάτω τα 3 ζευγάρια παπούτσια που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν από την συλλογή σου.

  • Sneakers

 Την άνεση με το στυλ συνδυάζουν μοναδικά τα sneakers και για αυτό άλλωστε κατατάσσονται στην λίστα με τα πιο αγαπημένα υποδήματα των γυναικών. Μπορούν να συνδυαστούν με κάθε outfit, casual ή επίσημο, κλασικό ή μοντέρνο, με girly ή ροκ διάθεση και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε έξοδο για αυτό ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό. Ωστόσο αν τα sneakers δεν βρίσκονται ήδη στην συλλογή σου -μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μας- θα σου προτείναμε να αποκτήσεις αρχικά ένα ζευγάρι λευκά ή μαύρα sneakers σε κλασική γραμμή τα οποία θα μπορέσεις να ταιριάξεις με κάθε outfit σου. Βρες στο εμπόριο τα δικά σου αγαπημένα και σε είμαστε βέβαιοι πως από την πρώτη στιγμή θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου για αυτή την αγορά σου.

  • Μπότες 

Κάθε χειμώνα κάνουν την εμφάνισή τους όχι μόνο στην πασαρέλα, αλλά και στους δρόμους της πόλης, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα πιο ξεχωριστά looks. Ο λόγος φυσικά για τις μπότες γυναικείες που σε κρατούν ζεστή και προστατευμένη ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Είτε σου αρέσουν οι μπότες over – the – knee, τα αρβυλάκια ή τα μποτάκια, οι μπότες ιππασίας, western ή αμπιγιέ, οι μπότες σε όλες τους τις εκδοχές είναι η επιτομή της κομψότητας και της θηλυκότητας. Το δικό μας tip, αν δεν διαθέτεις ήδη ένα ζευγάρι μπότες στην συλλογή σου, είναι να αποκτήσεις ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες, ωστόσο αν είσαι πιο τολμηρή και αγαπάς τα fashion trends, οι μπεζ over – the – knee μπότες αποτελούν την απόλυτη τάση.

  • Loafers 

Στις mid-season περιόδους έχεις συνηθίσει να φοράς παπούτσια όπως οι εσπαντρίγιες γυναικείες ή οι μπαλαρίνες, όμως έχεις σκεφτεί ποτέ να ανανεώσεις το look σου προσθέτοντας στην γκαρνταρόμπα σου ένα υπέροχο ζευγάρι loafers; Τα γνωστά σε όλους μοκασίνια είναι άλλη μια μεγάλη τάση της σεζόν, ενώ σου επιτρέπουν να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις looks που θα ξεχωρίσουν. Κινήσου σε loafers με τρακτερωτή σόλα και συνδύασέ τα με ψηλές κάλτσες, μίνι φούστες και ιδιαίτερα πουκάμισα, θα έχεις το απόλυτο preppy look!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back