ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Όλα όσα θα χρειαστείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές

Εικόνα του άρθρου Όλα όσα θα χρειαστείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/05/2023, 18:00
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Ρούχα και αξεσουάρ 

Μήπως έφτασε η στιγμή που αναρωτιέσαι ποια ρούχα να πάρεις μαζί σου για τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Επέλεξε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς ώστε να νιώθεις άνετα και πολύ κομψή. Ενημερώσου για τα τελευταία summer trends και αγόρασε αυτά που θα σε κάνουν να λάμψεις!

Αέρινα φορέματα και ρούχα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ και τα αέρινα ρούχα είναι η κατάλληλη επιλογή για τις διακοπές σου. Επέλεξε να προσθέσεις στην βαλίτσα σου αρκετά t-shirts και τοπάκια ώστε να έχεις πολλές επιλογές στην καθημερινότητά σου. Συνδύασε τα με μακριές φούστες ή κοντά σορτσάκια ώστε να είσαι πάντα άνετη και να μην ζεσταίνεσαι.

Ένα jacket για το βράδυ

Για τις βραδινές σου βόλτες στο νησί, είτε επιλέξεις να βγεις σε ένα μαγαζί για κοκτέιλ είτε αποφασίσεις να χαλαρώσεις στην παραλία με μια μπύρα στο χέρι, σίγουρα θα χρειαστείς ένα τζιν μπουφάν ή μια ζακέτα. Το βράδυ, παρόλο που πέφτει η θερμοκρασία, η υγρασία που θα νιώθεις όταν είσαι δίπλα στη θάλασσα θα σε πείσει πως το jacket που πήρες ήταν η καλύτερη προσθήκη στην βαλίτσα σου.

Παπούτσια για περπάτημα

Σίγουρα θα θέλεις να ανακαλύψεις τα κρυμμένα μυστικά του νησιού και να περπατήσεις όλη την ακτή για να βγάλεις αυτήν τη φωτογραφία που θέλεις για τα social media. Επέλεξε να πάρεις μαζί σου άνετα παπούτσια για περπάτημα όπως τα sneakers ή τα ανατομικά σανδάλια σου. Για την απογευματινή σου βόλτα οι Manebi εσπαντρίγιες σου θα είναι η κατάλληλη επιλογή για να νιώθεις άνεση στα σοκάκια και να είσαι επίσης αρκετά κομψή. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα ζευγάρι πέδιλα για τη βραδινή βόλτα και να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

Το αγαπημένο σου backpack

Για να έχεις μαζί σου όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς μην ξεχάσεις το backpack σου. Εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις το θερμός σου, τα γυαλιά ηλίου, το πορτοφόλι και την αντηλιακή σου κρέμα. Στις διακοπές σου επέλεξε να πάρεις μαζί σου τα αγαπημένα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα φοράς στην καθημερινότητά σου. Βγάλε από τα συρτάρια σου τις επώνυμες τσάντες σου και τσαντάκια (όπως τις Tory Burch τσάντες) και δημιούργησε το απόλυτο κομψό look.

Μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ σου

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να φορέσεις τα υπέροχα σκουλαρίκια και τα καλοκαιρινά σου κολιέ. Μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου σου, τα ψάθινα καπέλα και τα μαντήλια για τα μαλλιά για να είσαι προστατευμένη από τον ήλιο και κομψή με ιδιαίτερο τρόπο. Πάρε μαζί σου πολλά scrunchies και στέκες μαλλιών ώστε να δημιουργείς ένα μοναδικό look κάθε μέρα.

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν. Ενημερώσου για τους hot καλοκαιρινούς προορισμούς, κλείσε τα εισιτήρια και πάρε μαζί σου τα ρούχα που θα σε κάνουν να λάμπεις!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back