Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

18χρονος διέρρηξε αυτοκίνητο στην Πρέβεζα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/11/2016, 17:56
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Πρέβεζα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 18χρονου Έλληνα.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ο 18χρονος, στις 31 του περασμένου Μαρτίου στην Πρέβεζα, διέρρηξε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός 40χρονου Αλβανού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κλοπή μοτοποδηλάτου 

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας τρεις ανήλικοι Έλληνες, ηλικίας 15, 16 και 12 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και τρία ακόμη άτομα, δύο άνδρες ηλικίας 50 και 43 ετών και μία 44χρονη γυναίκα, οι γονείς των ανήλικων δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, απογευματινές ώρες της 22-11-2016 στο Ελευθεροχώρι Πρέβεζας αφαίρεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κλεμμένο μοτοποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στηνιδιοκτήτρια. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back