ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

16.000 ευρώ σε αθλητικά σωματεία

Εικόνα του άρθρου 16.000 ευρώ σε αθλητικά σωματεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/06/2017, 01:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τρία είναι τα σωματεία που παίρνουν επιχορήγηση: ο Ναυτικός Όμιλος, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Περάματος «Προοδευτική».

Για τον Ναυτικό Όμιλο εγκρίθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ, με το σκεπτικό ότι ο όμιλος αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Δύο από αυτές τις υποχρεώσεις είναι η συμμετοχή του Ομίλου στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Καστοριά και η φιλοξενία της εθνικής ομάδας του Καναδά. Η εθνική ομάδα του Καναδά αποφάσισε να κάνει την προετοιμασία της στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Για το σωματείο του ΠΑΣ Γιάννινα εγκρίθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για εφήβους, η οικογένεια των οποίων έχει οικονομική αδυναμία, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε διάφορα τουρνουά ποδοσφαίρου στο εξωτερικό.

Τέλος, άλλα 3.000 ευρώ θα πάνε στην «Προοδευτική» για την κάλυψη του κόστους μετακινήσεων της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας με την αιτιολογία ότι η ομάδα αυτή συμβάλει στην προβολή της πόλης πανελληνίως.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back