ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

1-2 και τρίτη νίκη στη σειρά

Εικόνα του άρθρου 1-2 και τρίτη νίκη στη σειρά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/09/2018, 02:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα επικό ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την τρίτη του σερί νίκη και την πρώτη στο Κύπελλο. Κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφού πρώτα το παιχνίδι χάρισε πολλές συγκινήσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μια ακόμα καλή λύση κάτω από τα δοκάρια για τον ΠΑΣ: τον Νεόφυτο Μιχαήλ.

Ο Γιάννης Πετράκης κατέβασε την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Στο 18’ ο Κρίζμαν «άνοιξε λογαριασμό» κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΣ, μετά από κάθετη μπαλιά του Γιάκου. Στο μεθεπόμενο λεπτό όμως ο Θεοδωράκης κέρδισε τον Κρίζμαν, αποκρούοντας το πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Καρασαλίδη.

Στο 22΄ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Γιαννούλη και στο 34’ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδειξε τις ικανότητές του σε σουτ του Μούγιακιτς. Στο 37’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κωτσόπουλο και στη συνέχεια της φάσης, ο Νεόφυτος Μιχαήλ απέκρουσε ξανά, εντυπωσιακά, σουτ του Μούγιακιτς.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ξύδας, άλλος ένας «κερδισμένος» παίκτης, κατέβασε ωραία τη μπάλα και έκανε το 2-0.

Με το που μπήκε το δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτης, λόγω αποβολής του Σιόντη. Μετά, «μίλησε» ο Νεόφυτος: στο 61’ σε σουτ του Γιαννούλη και στο 76’ ο Ατρόμητος μείωσε, με κεφαλιά του Κουλούρη.

Στο 81’ και στο 89’ ο Νεόφυτος Μιχαήλ έπιασε τα… άπιαστα. Το παιχνίδι κύλησε με αυτό το σκορ, 1-2, και στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3