Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπόσχεση για μελλοντικές επιτυχίες

Εικόνα του άρθρου Υπόσχεση για μελλοντικές επιτυχίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/08/2016, 16:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τον Γιάννη Τσίλη και τον Γιώργο Τζιάλλα που κατετάγησαν όγδοοι στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου (πλήρωμα μαζί με τους Γιάννη Χρήστου και Διονύση Αγγελόπουλο), υποδέχθηκαν χτες το βράδυ ο Ναυτικός Όμιλος, οι φίλοι και οι οικογένειές τους. Οι δύο αθλητές που μπορεί να μην κατάφεραν να μπούνε στον τελικό, ωστόσο είναι εξαιρετικά αγαπητοί στα Γιάννενα, έδωσαν υπόσχεση για καλύτερες εμφανίσεις και διακρίσεις, μιας και όπως είπαν, δεν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. «Βαθιά μέσα μας δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο στόχος μας ήταν πολύ υψηλότερος, θέλαμε ένα μετάλλιο. Δεν κάναμε καλή κούρσα στον ημιτελικό, ενώ πήγαμε πολύ καλά στον μικρό τελικό. Αυτά έχουν οι αγώνες όμως και πάμε μπροστά», είπε ο Γιάννης Τσίλης, ενώ ο Γιώργος Τζιάλλας τόνισε ότι «αυτό κατάφερε να κάνει η βάρκα μας και είναι αποδεκτό από εμάς. Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή, εξάλλου κάθε αγώνας αποτελεί μια σημαντική υπόθεση». Μαζί τους ήρθε και ο Τόλης Παλαιοπάνος, ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τη Δευτέρα το βράδυ ήρθε ο Στέφανος Ντούσκος, μέλος του πληρώματος-έκπληξη μαζί με τους Παναγιώτη Μαγδανή, Γιάννη Πέτρου και Σπύρο Γιάνναρο που κέρδισαν τον τίτλο του ολυμπιονίκη στον τελικό της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου, ελαφρών βαρών, παρότι πήγανε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο Ρίο. Ο Ντούσκος έφυγε κατευθείαν για την Καστοριά, για να ενσωματωθεί στην εθνική U23.

Τους αθλητές περίμεναν στο αεροδρόμιο μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Βασίλης Καλούδης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας κ.α. Ο πρόεδρος του ΝΟΙ Χρήστος Αλεξίου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είχαμε βάλει τον πήχη λίγο πιο ψηλά, αλλά κι εδώ που φτάσαμε είναι σπουδαία υπόθεση, γιατί δε μιλάμε για  πανελλήνιο πρωτάθλημα, ούτε για βαλκανικούς αγώνες, ούτε καν για παγκόσμιο. Μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες, την ύψιστη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back