ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραστάσεις και συναυλίες που αναμένονται στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Παραστάσεις και συναυλίες που αναμένονται στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2021, 12:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για το πρώτο «γεμάτο» καλοκαίρι, μετά το περσινό διάλειμμα με τις πολλές αβεβαιότητες και ακυρώσεις, ετοιμάζεται το υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ στον Φρόντζο.

Με τις τρέχουσες ισχύουσες ρυθμίσεις, τα θεάματα ανοίγουν περίπου με τα περσινά μέτρα, δηλαδή περιορισμό χωρητικότητας, εκδηλώσεις μόνο σε ανοιχτούς χώρους, αποστάσεις κ.λπ.

Μέχρι στιγμής και χωρίς να είναι όλο το πρόγραμμα καταληγμένο, σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες, μέχρι τέλος Ιουλίου αναμένονται αρκετές παραστάσεις, πολλές παιδικές, αλλά και κάποια live.

Μεταξύ των παραστάσεων, υπάρχει η «Σταχτοπούτα» της Θεατρικής Συμπαιγνίας στις 5 Ιουνίου και η πρεμιέρα της συμπαραγωγής «Βάκχες» του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, η οποία παρεμπιπτόντως δεν θα γίνει στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, καθώς επίσης και τα εξής, μεταξύ άλλων:

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Πώς να σωπάσω» με τους Κώστα Καζάκο-Χρήστο Θηβαίο, Ανδριάνα Μπάμπαλη κ.α., ο Στέλιος Ρόκος με τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Λάκης Λαζόπουλος (με Σπύρο Γραμμένο) και το «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», καθώς επίσης η «Μήδεια» του Μποστ, ο Γρηγόρης Βαλτινός με την παράσταση «Κωστής Παλαμάς, οι μούσες που αγάπησα».

Ακόμα, τραγωδία με τις «Βάκχες», τον «Προμηθέα Δεσμώτη» και την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» κ.α.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Καλησπέρα σας κύριε Τσαντίκο Συγχαρητήρια για το άρθρο σας σχετικά με τις συναυλίες που θα λάβουν χώρα στο θέατρο της ΕΗΜ. Στο διάστημα που αναφέρετε υπάρχει προγραμματισμένη 21 Ιουνίου και συναυλία της Συμφωνικής του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με τραγουδιστές της Λυρικής Σκηνής το οποίο θα ήτανε άξιο λόγου και αναφοράς καθώς πρόκειται για συνεργασία η οποία προβάλλει και τον τόπο μας αλλά και την Συμφωνική Ορχήστρα στην υπόλοιπη χώρα. Ευχαριστώ
Κατερίνα Τ.
Καλησπέρα σας. Η εκδήλωση αυτή σήμερα είναι δωρεάν;
Βασιλεια Γουδελη
Γνωρίζει κάποιος ποιος ειναι υπεύθυνος για τις διαφημίσεις που παιζονται σε οθονη στο Θεατρο για να ερθουμε σε επαφή?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back