ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρυσό βραβείο στις εξαγωγές για τη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Χρυσό βραβείο στις εξαγωγές για τη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2017, 15:40
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το χρυσό βραβείο στην ενότητα «Εξαιρετική Απόδοση στις Πωλήσεις» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών», απέσπασε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στα φετινά Sales Excellence Awards στα οποία κατατέθηκαν συνολικά 120 υποψηφιότητες.

Ο διευθυντής εξαγωγών της γαλακτοβιομηχανίας Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «Η διάκρισή μας στα φετινά Sales Excellence Awards μας κάνει υπερήφανους για ακόμα μια φορά και ανταμείβει τις συνεχείς προσπάθειές μας για περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγών μας» και πρόσθεσε ότι «είναι μεγάλη τιμή και επιβράβευση για όλους εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ να διακρινόμαστε με το χρυσό βραβείο στο φετινό θεσμό των Sales Excellence Awards ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες με εξαιρετική απόδοση στις πωλήσεις των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα η ‘γεύση του καλού’ ταξιδεύει σε 44 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαθέτουμε τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ακόμα περισσότερες χώρες με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος».

Τα Sales Excellence Awards 2017, ο κατεξοχήν θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, υλοποιήθηκαν φέτος για 5η συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Communications. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής και την παρακολούθησαν πάνω από 500 στελέχη της αγοράς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back