Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστούγεννα με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Εικόνα του άρθρου Χριστούγεννα με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2017, 16:14
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών στις 19 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας».

«Πρόκειται για ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, μια και σπανιότατα οι πολίτες της περιοχής μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια από τις σημαντικότερες Συμφωνικές Ορχήστρας της Ελλάδας.Και μάλιστα σε πλήρη σύνθεση και με ένα πρόγραμμα που προσεγγίζει το ευρύ κοινό, τόσο των μουσικόφιλων, όσο και των φιλοτέχνων της Ηπείρου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών διευθύνει ο αρχιμουσικός Νίκος Χαλιάσας, με σολίστ τον εξάρχοντα βιολιστή της ορχήστρας Νίκο Σέμση. Λόγω και των ημερών, το ρεπερτόριο θα είναι χριστουγεννιάτικο.

Στη διοργάνωση συμμετέχει και η ΠΕΔ Ηπείρου, ενώ ως υποστηρικτές το Πνευματικό Κέντρο καταγράφει μια σειρά από μεγάλες επιχειρήσεις.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Εισιτήρια μπορεί να προμηθευτεί κανείς από το ταμείο του Πνευματικού Κέντρου, τα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Χαρτέξ, Δωδώνη και Κουμπλάτης, ηλεκτρονικά από ticketservices.gr και τα Public.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ για την πλατεία και 15 ευρώ για τον εξώστη. Στην προπώληση, τα εισιτήρια της πλατείας κοστίζουν 18 ευρώ.


* Πίνακας ζωγραφικής του Luigi Loir

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back