ΕΚΛΟΓΕΣ

Χρ. Ντακαλέτσης: με αναφορές σε «κομματικούς μετακλητούς»

Εικόνα του άρθρου Χρ. Ντακαλέτσης: με αναφορές σε «κομματικούς μετακλητούς»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2023, 20:17
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την τρίτη του δημαρχιακή θητεία διεκδικεί ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Προοπτικής», υποψήφιος δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

Κατά την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης, ο κ. Ντακαλέτσης έκανε έναν απολογισμό του έργου του, ενώ κάθε άλλο παρά απέφυγε τις προσωπικές αναφορές και τις απαντήσεις του στους πολιτικούς αντιπάλους του. Δηλαδή κυρίως στον Γιάννη Καραμπίνα. Και ο κ. Ντακαλέτσης και ο κ. Καραμπίνας κινούνται πολιτικά στον χώρο της ΝΔ.

Καταρχάς, σύμφωνα με ανακοίνωση, υποστήριξε ότι ο ίδιος γνωρίζει από δημόσια διοίκηση και ότι τήρησε πάντα τον νόμο.

Και στη συνέχεια είπε ότι δεν υπήρξε ποτέ σιτιζόμενος αργόμισθος από δημόσιο χρήμα, δεν υπήρξε ποτέ κομματικός μετακλητός αλλά ούτε και εμπλεκόμενος σε περίεργες υποθέσεις με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και κονδύλια για μετανάστες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει ότι η κομματική του ιδεολογία εξαντλείται κάθε τέσσερα χρόνια, κατά την ψήφο στις εθνικές εκλογές και ότι ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, ότι ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τις όποιες  σχέσεις του με τους κομματικούς μηχανισμούς για να ανελιχθεί πολιτικά.

Αναφορά έκανε και στη σχέση του με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη. Σύμφωνα με τον κ. Ντακαλέτση, όσοι τον κατηγορούν ότι είναι τσακωμένος με την κυβέρνηση και τον κ. Καχριμάνη, τα λένε αυτά επειδή για αυτούς η τοπική αυτοδιοίκηση είναι δημόσιες σχέσεις και υποκλίσεις και όχι η εξυπηρέτηση του συμφέροντος του Δήμου και των δημοτών.

ΣΧΟΛΙΑ
Δωδωναίος
ο προβληματισμός και στο δήμο δωδώνης είναι: πότε θα πάει σπίτι του, ένας δήμαρχος, που έκατσε στο πόστο του 8-10 χρόνια. Γιατί τόση επιμονή; Να δοκιμαστούν και άλλοι άνθρωποι, να δώσουν ότι μπορούν μέσα σε μια 8ετία. Μετά έρχεται η βαρεμάρα, η ανία, η πτώση. Υπάχουν ΚΑΠΗ retired, για τέτοιες περιπτώσεις; Κάποιος πρέπει να το εισηγηθεί!
Δωδωναίος
Κι ο άλλος προβληματισμός του δωδωναίου: Απέδωσε τελικά το τελευταίο βημα των δημοτικών εδαφικών ανασυγκροτήσεων... κλπ; Μήπως πρέπει να αυτονομηθουν σαν δήμος τα Δωδωνοχώρια; Τι δουλειά έχουν με το Αβγό και το Λουζέτσι; Τη Λάκα Σούλι... το Τεροβο; Μεγάλο λάυος η συγκρότηση αυτού του νέου δήμου. Οι συνετοί, βλέπουν τα λάθη και ξαναδιορθώνουν!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back