ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Χρ. Ντακαλέτσης: «Δεν θα επιτρέψω την τοξικότητα»

Εικόνα του άρθρου Χρ. Ντακαλέτσης: «Δεν θα επιτρέψω την τοξικότητα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/12/2023, 09:26
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έγινε και η ορκωμοσία του δημάρχου Δωδώνης Χρήστου Ντακαλέτση και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δωδώνης.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε χτες στον εξωτερικό χώρο του δημοτικού καταστήματος στην Αγία Κυριακή, χοροστατούντος του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου.

«Αφήνω στη λήθη του παρελθόντος το διάστημα της πολύμηνης προεκλογικής περιόδου, με τις προσωπικές επιθέσεις, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, τις επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες που στράφηκαν όχι μόνο εναντίον μου και εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής και των συνεργατών μου αλλά εναντίον υπαλλήλων του Δήμου Δωδώνης και εναντίον της υπόστασης του ίδιου του Δήμου» είπε ο εκ νέου δήμαρχος κ. Ντακαλέτσης.

Ξεκαθάρισε δε ότι δεν θα επιτρέψει «ανάλογες συμπεριφορές, μομφές και κάθε τοξικότητα που θίγει υπολήψεις, είτε αυτή ενδημεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε διασπείρεται στα καφενεία και τους χώρους συνάθροισης».

Ο κ. Ντακαλέτσης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικά οι μικροί Δήμοι, και ιδιαίτερα με την υποστελέχωση. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη που υπάρχει για τη στελέχωση του Δήμου με αποφοίτους Τμημάτων Πληροφορικής «που θα μας βοηθήσουν σε μια στιγμή που η ψηφιοποίηση προχωρά, οι νέες τεχνολογίες επιβάλλουν να τις ακολουθήσουμε, την ώρα που η Τεχνητή Νοημοσύνη κατακτά όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της ανθρώπινης δραστηριότητας και της καθημερινότητας όλο και περισσότερων ανθρώπων».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε τέλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας» Γιάννης Καραμπίνας.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Μάλλον δεν τα άφησε στη λήθη ,όπως λέει ο κ. Δήμαρχος, εφόσον αναλυτικά τα ανέφερε και συνέχισε προσθέτοντας ότι δεν θα επιτρέψει ανάλογες συμπεριφορές......
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back