ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Χρ. Γρίβας: «Ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτική συνεργασία»

Εικόνα του άρθρου Χρ. Γρίβας:  «Ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτική συνεργασία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2023, 19:29
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Χρήστος Γρίβας, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καλεί τους ψηφοφόρους να δώσουν «ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ» την Κυριακή, για να προχωρήσει σε «προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας».

Στην ανακοίνωσή του, που έχει τον χαρακτήρα της «επιστολές πριν την κάλπη», ο κ. Γρίβας ανατρέχει στις συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις των προηγούμενων ετών και τονίζει πως «σήμερα, που η χώρα παρακμάζει και φθείρεται από τη διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ, που έχουν ως μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των χορηγών και των συμφερόντων που τους έφεραν στην εξουσία, είναι καιρός να συμπορευθούμε και σε άλλους αγώνες και από διαφορετικά μετερίζια».

Θεωρεί ότι «μπορούμε να ανοίξουμε όλοι μαζί το επόμενο κεφάλαιο», με κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η απάντηση του κόσμου της δουλειάς οφείλει να είναι μία: Ισχυρή εντολή  στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για σχηματισμό δημοκρατικής κυβέρνησης  συνεργασίας, με στόχο την υλοποίηση ενός συνεκτικού και ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος, που στο επίκεντρό του θα έχει τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και όχι των λίγων και κολλητών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3