Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χειμερινή Ολυμπιάδα: Αύριο αναχωρεί η ελληνική αποστολή

Εικόνα του άρθρου Χειμερινή Ολυμπιάδα: Αύριο αναχωρεί η ελληνική αποστολή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2018, 17:53
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αύριο Δευτέρα 5 Ιανουαρίου αναχωρεί η ελληνική αποστολή για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ, της Νότιας Κορέας, οι οποίοι θα γίνουν από 9 έως 25 Φεβρουαρίου. 

Στην αποστολή συμμετέχουν δύο αθλητές και δύο αθλήτριες: Οι Απόστολος Αγγέλης (δρόμοι αντοχής-ΕΟΣ Μετσόβου), ο Ιωάννης Αντωνίου (αλπικό σκι-ΕΟΣ Καρπενησίου), η Σοφία Ράλλη (αλπικό σκι-ΕΟΣ Νάουσας) και η Μαρία Ντάνου (δρόμοι αντοχής-ΕΟΣ Νάουσας).


«Οι αθλητές μας κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες ώστε να πετύχουν τα όρια συμμετοχής τους. Μάλιστα, άλλοι δύο έχασαν την τελευταία στιγμή την ευκαιρία παρουσίας τους στην PyeongChang. Η πενιχρή οικονομική βοήθεια της πολιτείας σε θέματα Ολυμπιακής προετοιμασίας δε βοήθησε καθόλου, όπως ήταν φυσικό. Αρκεστήκαμε στη μεγάλη βοήθεια που μας παρείχε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Στόχος μας είναι οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις» αναφέρει ο αρχηγός αποστολής της ελληνικής ομάδας Βασίλης Κατσώρας στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής. Στην αποστολή μετέχουν οι προπονητές Στέργιος Πάππος και Τιμολέων Τσουρέκας.

Φωτογραφίες: ΕΟΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back