ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χαμηλή πτήση

Εικόνα του άρθρου Χαμηλή πτήση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2022, 02:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασε 2-0 ο ΠΑΣ στη Ριζούπολη από την ΑΕΚ και παρέμεινε με 1 βαθμό σε 3 αγωνιστικές

O ΠΑΣ προσπάθησε ειλικρινώς, αλλά φάνηκαν πάλι κενά που έχει, ειδικά στην επίθεση. Στο πρώτο ημίωρο η ΑΕΚ προσπάθησε να βρει χώρους στην περιοχή του ΠΑΣ, βασικά με τον Πινέδα, ενώ ο ΠΑΣ προσπαθούσε με τον Ροσέρο. Αυτός, απείλησε μόλις στο 8ο λεπτό, σε μια φάση που με καλύτερη εκτέλεση θα είχε δώσει προβάδισμα στον ΠΑΣ.

Από το ημίωρο και μετά η ΑΕΚ ανέβηκε, πίεσε και απείλησε και στο 38ο λεπτό ο Πινέδα άνοιξε το σκορ με ωραίο, δυνατό σουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιόνσον σταμάτησε την τελευταία στιγμή τον Ροσέρο που ήταν η μοναδική απειλή για την ΑΕΚ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ προσπάθησε για κάτι καλύτερο και δημιούργησε προβλήματα στη γηπεδούχο και πάλι με τον Ροσέρο, που ήταν για δεύτερη φορά άστοχος στο 52'.

Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα ξανά ωστόσο και απείλησε και στο 87' ο Αμραμπάτ πήρε την πάσα του Μοχαμάντι και με δυνατό σουτ, έκλεισε το σκορ στο 2-0, αφήνοντας τον ΠΑΣ με την αίσθηση ότι θα μπορούσε να αποκομίσει κάτι περισσότερο από το ματς, στο οποίο έμεινε χωρίς γκολ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (Ελιάσον 71'), Γιόνσον, Πινέδα (Μοχαμαντί 83'), Τσούμπερ (Άμραμπατ 77'), Γκατσίνοβιτς (Μάνταλος '71), Αραούχο (Γκαρσία 71').

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (Ριένστρα 56'), Μπιλμπάο, Μορέιρα (Τζίμας 46'), Ροσέρο (Σταματελόπουλος 77'), Παμλίδης.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back