ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Windows 10: Έρχεται νέα μεγάλη αναβάθμιση

Εικόνα του άρθρου Windows 10: Έρχεται νέα μεγάλη αναβάθμιση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2017, 03:58
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Στις 17 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη προς εγκατάσταση η μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10, με την ονομασία Fall Creators Update.

Η Microsoft επιβεβαίωσε και επίσημα πλέον τη συγκεκριμένη ημερομηνία με ανάρτηση στο Blog των Windows από τον Terry Myerson, εκτελεστικό αντιπρόεδρο, του Windows και Devices Group. «Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η επόμενη ενημέρωση των Windows 10, η έκδοση Fall Creators Update, θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις 17 Οκτωβρίου. Με την ενημέρωση του Fall Creators, παρουσιάζουμε νέους τρόπους για να γίνουμε δημιουργικοί», γράφει.

Το Fall Creators Update έρχεται με αρκετές βελτιώσεις και αλλαγές. Η εφαρμογή Φωτογραφίες έχει επανασχεδιαστεί και ενσωματώνει 3D λειτουργίες, ενώ το Windows Defender διαθέτει νέες δυνατότητες άμυνας κατά των ransomware και των exploits. 

Στο Fall Creator Update επίσης θα συμπεριλαμβάνεται το OneDrive Files On-Demand καθώς και άλλες αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις στις built-in εφαρμογές.

Επίσης, θα περιλαμβάνει νέα εργαλεία σχεδίασης για χρήστες γραφίδας, όπως η δυνατότητα σχεδίασης απευθείας σε PDF και ένα νέο gaming mode, το οποίο θα μειώνει τις διεργασίες στο παρασκήνιο για καλύτερη επίδοση στο παιχνίδι.

Επιπλέον, το Fall Creators Update θα φέρει και υποστήριξη ανίχνευσης κίνησης ματιών, μια πολύ χρήσιμη τεχνολογία για αυτούς που δεν μπορούν να κινήσουν τα άκρα τους για να χειριστούν τον υπολογιστή. 

Η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει και βελτιώσεις για καλύτερη υποστήριξη συσκευών εικονικής και μικτής πραγματικότητας (mixed και virtual reality). Στις 17 Οκτωβρίου έρχεται και επίσημη υποστήριξη για τα Microsoft Mixed Reality headsets, όπως μοντέλα των Dell, HP, Acer και Lenovo.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back