Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Διαθέσιμα τα Windows 10 Fall Creators Update

Εικόνα του άρθρου Διαθέσιμα τα Windows 10 Fall Creators Update
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2017, 14:57
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Windows 10 Fall Creators Update με πληθώρα νέων λειτουργιών και σημαντικότερη όλων την πλατφόρμα Windows Mixed Reality. Το update θα είναι διαθέσιμο σταδιακά για όλους τους χρήστες. 

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές που θα φέρει στην πλατφόρμα των Windows 10 το Fall Creators Update, αφορά στο interface: Η εμφάνιση του λειτουργικού θα ανανεωθεί, χάρη στο νέο παράδειγμα σχεδίασης «Fluent Design» της Microsoft.

Η εφαρμογή της φωτογραφίας έχει επανασχεδιαστεί δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να διηγηθούν τις ιστορίες τους, αξιοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο και εφέ 3D.

Το Windows Inking βελτιώνεται διαρκώς, επιτρέποντας στους χρήστες να «γράψουν» απευθείας πάνω σε έγγραφα PDF, κάνοντας πιο εύκολη και γρήγορη την αποστολή εγγράφων με σχόλια σε άλλους χρήστες και βελτιώνοντας ό,τι μπορεί να γίνει με μολύβι και χαρτί. 



Το Smart Ink, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη αυτόματα, κάνοντας το σχεδιασμό των τετραγώνων ακόμη πιο τέλειο, ενώ μπορεί να τα μετατρέψει σε πίνακες χωρίς επιπλέον δουλειά. Με το Windows Find my Pen, οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίζουν το στυλό τους, σε περίπτωση που το έχουν χάσει.

Το Fall Creators Update θα έχει νέο, εμπλουτισμένο Game Mode το οποίο θα επιτρέπει στους gamers να χρησιμοποιούν την πλήρη ισχύ επεξεργασίας οποιασδήποτε συσκευής, σαν να ήταν κονσόλα Xbox, με τη βοήθεια του νέου κουμπιού στο Game bar. 

Το Fall Creators Update φέρνει βελτιώσεις στην ασφάλεια των Windows 10. Το Windows Defender είναι εξυπνότερο και προστατεύει καλύτερα από ότι στο παρελθόν, χρησιμοποιώντας τεχνολογία cloud intelligence που επιτρέπει νέες άμυνες ενάντια σε επιθέσεις ransomware. 

Επίσης η νέα αναβάθμιση παρέχει πρόσβαση σε αγαπημένες επαφές σας απευθείας από τη μπάρα εργασίας (taskbar). Εκτός από ανταλλαγές μηνυμάτων και αποστολές αρχείων, οι ενέργειες θα επεκτείνονται με βάση και την υποστήριξη του χαρακτηριστικού από εφαρμογές που θα κυκλοφορήσουν στο Microsoft Store. Μία από αυτές, το Skype, θα επιτρέπει τη διεξαγωγή μιας βιντεοκλήσης ενώ το Mail app δίνει τη δυνατότητα αποστολής e-mail στην επαφή χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back