Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τζανακόπουλος στην Άρτα, Καλαματιανός στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Τζανακόπουλος στην Άρτα, Καλαματιανός στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/12/2021, 15:58
ΗΠΕΙΡΟΣ

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύσουν την περιοδεία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα στα Ιωάννινα. Εκτός από τη Θεανώ Φωτίου που θα είναι στα Ιωάννινα από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, ο Διονύσης Καλαματιανός, αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Ηλίας, θα είναι αύριο στην Πρέβεζα. Ο δε γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα επισκεφθεί την Άρτα.

Ο κ. Τζανακόπουλος θα επισκεφθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης, το ΚΥ Άρτας και το εμβολιαστικό κέντρο, θα έχει συναντήσεις με εκπαιδευτικούς, εμπόρους, το Επιμελητήριο και εκπροσώπους της εστίασης και την Πέμπτη, θα επισκεφθεί το πανεπιστήμιο (σχολές Άρτας).

Ο κ. Καλαματιανός, συνοδευόμενος από τους Βησσαρίωνα Μίχα και Τάκη Νικολόπουλο συντονιστή και αν. συντονιστή αντίστοιχα της ΝΕ Πρέβεζας, μαζί με τον τοπικό βουλευτή Κώστα Μπάρκα, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Πρέβεζας, θα συναντήσει εκπροσώπους σωματείων, τουριστικών φορέων κ.α. και κατόπιν θα πάει στην Πάργα και στον Μεσοπόταμο. Την Πέμπτη θα είναι στο Θεσπρωτικό και στη Φιλιππιάδα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back