ΠΡΟΣΩΠΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Typos-i.gr: Τα πράγματα που έρχονται

Εικόνα του άρθρου Typos-i.gr: Τα πράγματα που έρχονται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2022, 19:52
ΠΡΟΣΩΠΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο Τύπος Ιωαννίνων έγινε 6 χρονών το καλοκαίρι που πέρασε. 

Προσπερνάμε το αναμενόμενο χιουμοράκι περί «καλής πρώτης μέρας στο σχολείο» κ.λπ. και ετοιμάζουμε μερικά λίγο καινούργια, αρκετά καινούργια και πολύ καινούργια (τουλάχιστον για τα δεδομένα των Ιωαννίνων) πράγματα, που θα εμφανίζονται σταδιακά από σήμερα, μέχρι και τον Οκτώβριο.

Καταρχάς, από τον Οκτώβριο θα επανέλθουν οι γνωστές σαββατιάτικες στήλες, το «Ρετρό» και η «Η ιστορία πίσω από τους δρόμους της πόλης», ανανεωμένες, με ξεχωριστές θεματικές ανά μια ή δύο εβδομάδες.

Οι ιστορίες που έρχονται, θα πηγάζουν από το παρελθόν των Ιωαννίνων, όχι όμως αυτή τη φορά μόνο από τις γειτονιές της.

Τώρα, σειρά θα πάρουν και οι εκλογικές σοβαρές ή και όχι ιστορίες, των τελευταίων 100 ετών.

Η Κυριακή, εκτός από το «Εξώφυλλο», θα έχει και ένα χωριό των Ιωαννίνων, όπως ονομάζεται σήμερα και όπως ονομαζόταν παλιά. Το «ταξίδι» στις παλιές και νέες ονομασίες των κοινοτήτων των Ιωαννίνων, θα ξεκινήσει σύντομα.

Το podcast «Τύπος στο Μικρόφωνο» θα έχει μηνιαία συχνότητα, με ιστορίες, θέματα, μίνι ραδιοφωνικά docs και συνεντεύξεις. 

Αυτές οι τελευταίες, εισάγουν και ένα νέο τρόπο: ήδη, ο Τύπος Ιωαννίνων έκανε το πρώτο του space στο twitter, όπου μπορείτε να ακούτε ζωντανά μια συζήτηση ή μια συνέντευξη και να παρεμβαίνετε με ερωτήσεις, αν θέλετε. Οπότε, ακολουθήστε μας στο @typosI και… ακούστε.

Κάπου μέσα στον Οκτώβριο, ίσως και λίγο μετά, ο typos-i.gr θα αλλάξει και όψη, «στήσιμο» και τεχνολογίες, περνώντας στην «typos 2.0» φάση του (έτσι, για να κάνουμε και λίγο σχολιασμό επικαιρότητας…).

Όλες αυτές οι αλλαγές που θα εφαρμοστούν σταδιακά, περιέχουν τις δικές σας παρατηρήσεις, οι οποίες καταγράφηκαν στο ερωτηματολόγιο του περασμένου χειμώνα.

Ο Τύπος Ιωαννίνων είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητο, επαγγελματικό, συνεργατικό μέσο, που ανήκει στους εργαζόμενους-ες και στους αναγνώστες-τριες του.

Εάν θέλετε να τον στηρίξετε, μπορείτε να το κάνετε με μια συνδρομή μέσω του Patreon ή με κάποια δωρεά στο Patreon ή στο Paypal.

Εσείς άλλωστε, οι αναγνώστες και οι αναγνώστριές μας, μας έχετε κρατήσει στον «αφρό της επικαιρότητας» αυτά τα έξι πρώτα χρόνια.

Στο μέλλον, τα καλύτερα λοιπόν!

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back