Oikonomou pisoi
ΠΡΟΣΩΠΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Typos-i.gr, ετών δύο

Εικόνα του άρθρου Typos-i.gr, ετών δύο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2018, 10:44
ΠΡΟΣΩΠΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σήμερα ο Τύπος Ιωαννίνων typos-i.gr, κλείνει τα 2 του χρόνια.

Προφανώς, σε λίγο καιρό θα σταματήσουμε τα γενέθλια, γιατί ένας χρόνος ενός μέσου είναι ήδη πολύ μεγάλος.

Αλλά φέτος, έγιναν πολλά πραγματάκια. Αν τα διαβάσετε και φτάσετε μέχρι το τέλος αυτού του (σύντομου) γενέθλιου άρθρου, δεν θα χάσετε.

Φέτος λοιπόν, ο Τύπος Ιωαννίνων έγινε και ακουστικός Τύπος, εγκαινιάζοντας τα podcast, σε επιλεγμένα θέματα και ρεπορτάζ. Αν δεν προλαβαίνετε να μας διαβάζετε, μπορείτε να μας ακούτε…

Επίσης, έκανε την πρώτη του απόπειρα στο μίνι διαδικτυακό ντοκιμαντέρ. Θα ακολουθήσουν περισσότερες.

Ακόμα, μεγάλωσε το «ακροατήριο» του καθημερινού του newsletter, εκεί που θα βρείτε τη σύνοψη της ειδησεογραφίας, κάθε πρωί, στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (που φυσικά, είναι GDPR approved).

Επιπλέον, ο Τύπος… τυπώθηκε, εν μέρει. Οι «25+1 Ρετρό Ιστορίες» είναι η πρώτη έκδοσή μας, με 26 ιστορίες από την πόλη των Ιωαννίνων.

Κάναμε και άλλα πράγματα. Χωρίς όμως εσάς που μας διαβάζετε, συμφωνείτε και διαφωνείτε, σας αρέσουν αυτά που γράφουμε ή όχι, τίποτα από αυτά δεν θα είχε τόση σημασία. Ούτε επίσης έχει τόση σημασία να σας πούμε πόσο αυξάνεστε, εσείς, το κοινό που διαβάζει τον Τύπο από βδομάδα σε βδομάδα και από μήνα σε μήνα (αν και αυτοί οι αριθμοί προκαλούν μια χαρούμενη ματαιοδοξία).

Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε καλά αυτή την ταλαιπωρημένη δουλειά, του δημοσιογράφου, να την κάνουμε με αξιοπρέπεια και να αντανακλά στο καθημερινό αποτέλεσμα.

Επειδή λοιπόν όλοι και όλες εσείς είστε που έχετε σημασία και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή σας, θα κληρώσουμε, σε όσους και όσες δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 7 Ιουνίου, με το ονοματεπώνυμό τους στο klirosi@typos-i.gr, τρία άλμπουμ «25+1 Ρετρό Ιστορίες».

Ο Τύπος δεν θα σταματήσει εδώ.

Το νέο σχέδιο είναι το «Εξώφυλλο». Μια ψηφιακή έντυπη έκδοση, που μπορείτε να τη διαβάζετε όπως ένα ebook, κάθε Κυριακή.


Και πολλά ακόμα, που έρχονται.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους, πάρα πολύ.

ΣΧΟΛΙΑ
Αννα Δουβαλη
Χρόνια πολλά !
Χρυσανθη Φωτακη
Να τα εκατοστησετε .μακαρι να κληρωθω γιατι η συγκεκριμενη εκδοση σας ειναι ντοκουμεντο.
ΑΓΛΑΙΑ ΜΠΟΓΚΑ
Χρονια πολλα καλη συνεχεια!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back