Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Τσετσέ» από την ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α.

Εικόνα του άρθρου «Τσετσέ» από την ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α.
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2016, 12:05
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη μαύρη κωμωδία «Τσετσέ» του Λουίτζι Πιραντέλλο από τη θεατρική ομάδα ΘΕ.ΑΜ.Α. (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία), που είναι μία από τις ελάχιστες επαγγελματικές ομάδες θεάτρου για άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα, φέρνει στα Γιάννενα η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Ε.Ψ.Ε.Π. (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης), με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.  

Η θεατρική παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας». Η εκδήλωση, με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου.

Η μαύρη κωμωδία «Τσετσέ» του Πιραντέλλο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα σε συμπαραγωγή του σκηνοθέτη Μάνου Τριανταφυλλάκη με το ΘΕ.ΑΜ.Α. H επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2016 στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών. Το έργο γράφηκε το 1913 και είναι το πρώτο που ο ιταλός δραματουργός δημιούργησε αποκλειστικά για το θέατρο.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ και 5 ευρώ το μειωμένο (φοιτητές, ΑμεΑ, άνεργοι). Επίσης, διατίθενται εισιτήρια για είσοδο δύο ατόμων με 13 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Γραφείο ΕΨΕΠ (Αγγ. Σικελιανού 2, 1ος όροφος), βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης» (Πυρσινέλλα 11) και βιβλιοπωλείο «Χαρτέξ».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back