Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το τρόπαιο πήγε στο Ελατοχώρι

Εικόνα του άρθρου Το τρόπαιο πήγε στο Ελατοχώρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/08/2017, 17:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ομάδα του Ελατοχωρίου κατέκτησε το τρόπαιο στο φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ζαγόρι. Η ομάδα επικράτησε της ομάδας του Σκαμνελίου στα πέναλτι. Ο τελικός διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου στο γήπεδο του Τσεπελόβου παρουσία πολλών θεατών, κατοίκων των δυο χωριών και όχι μόνο.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σταμάτη Βογά, ποδοσφαιριστή από το Καπέσοβο που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα την περασμένη άνοιξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ζαγορίου, ο κανονικός αγώνας που είχε στιγμές έντασης και σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν, τελείωσε με σκορ 1-1. 



Οι δυο φιναλίστ πέτυχαν από ένα ακόμη γκολ στην παράταση και έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Νικήτρια της 19ης Ποδοσφαιρικής Συνάντησης Ζαγορίου αναδείχθηκε η ομάδα του Ελατοχωρίου (5-4 στα πέναλτι). Σημειωτέον ότι το Ελατοχώρι δεν έχασε κανέναν αγώνα στο τουρνουά. Στο τουρνουά μετείχαν συνολικά 10 ομάδες και οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα γήπεδα (Τσεπελόβου, Ασπραγγέλων, Κήπων και Φλαμπουραρίου).

Τον τελικό παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μητσόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Αρμένης, Ελευθέριος Γιώτης, Ηλίας Κίτσιος, Γαβριήλ Παπαναστασίου και Ηλίας Ράπτης.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back