Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τρεις μέρες περιοδειών

Εικόνα του άρθρου Τρεις μέρες περιοδειών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2019, 23:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από την περασμένη Τετάρτη μέχρι σήμερα Παρασκευή, η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη, μαζί με υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα_2023» έκανε μια σειρά επισκέψεις και επαφές:

Καταρχάς, συζήτησε με νέους και νέες των Ιωαννίνων, στους οποίους επεσήμανε την «πολύτιμη συνεισφορά των νέων ανθρώπων σε ένα Δήμο οργανωμένο και λειτουργικό» και αναφέρθηκε σε θέματα όπως η πιο ουσιαστική σύνδεση του πανεπιστημίου με την πόλη, τα θέματα του Πανεπιστημιακού Νσοκομείου, ενώ πρότεινε τη δημιουργία «αθλητισμού γειτονιάς» με στόχο την βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών

Ακόμα, επισκέφθηκε το ΙΚΑ και την οδό Γαριβάλδη, όπου συναντήθηκε με καταστηματάρχες. Αυτοί της εξέθεσαν θέματα όπως «η διαπλάτυνση του πεζοδρομίου έμπροσθεν των καταστημάτων, ο ελλειπής φωτισμός του χώρου προς τη λίμνη, η εγκατάλειψη της παιδικής χαράς και του μικρού λιμανιού».

Στην ΕΗΜ, συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Σωτήρη Δερδεμέζη και τόνισε ότι «η νέα δημοτική αρχή είναι αναγκαίο να συνεπικουρεί και να συνδράμει στη δραστηριότητα της ΕΗΜ. Άλλωστε το έργο του οραματιστή, ιδρυτού της ΕΗΜ αείμνηστου Κωνσταντίνου Φρόντζου, ακόμη και σήμερα είναι ανυπέρβλητο».

Στα ΚΑΠΗ, η κα Καλογιάννη τόνισε ότι είναι ανάγκη να αυξηθούν οι επισκέψεις ειδικών υγείας σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, να εξασφαλιστεί ίντερνετ και εκπαίδευση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, «με στόχο να παραμείνουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου».





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back