Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τρεις με 66 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Εικόνα του άρθρου Τρεις με 66 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2018, 18:57
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθησαν, χθες στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τρία άτομα, ένας Αλβανός 33 ετών και δύο Έλληνες, ένας άνδρας 54 ετών και μια γυναίκα 45 ετών, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο αλλοδαπό να έχει αποκρύψει σε θαμνώδη περιοχή στην Κώτσικα Θεσπρωτίας ποσότητα κάνναβης, την οποία επρόκειτο να παραλάβουν και να διακινήσουν με αυτοκίνητο οι δύο ημεδαποί δράστες.

Σε έρευνα που έγινε στην παραπάνω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένοι τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 12 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 66 κιλών και 380 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Επίσης χθες το μεσημέρι στο Μενίδι Αττικής, σε αστυνομική επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, συνελήφθησαν ένας 29χρονος Αλβανός και η 28χρονη σύζυγός του, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα. 

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Μενίδι Αττικής, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν κρυμμένες και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -12- κιλών και -225- γραμμαρίων, τις οποίες προόριζαν για εμπορία.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης για την πραγματοποίηση των συναλλαγών ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back