ΗΠΕΙΡΟΣ

Συλλήψεις σε Ρίβιο και Πρέβεζα για 314 κιλά κάνναβης

Εικόνα του άρθρου Συλλήψεις σε Ρίβιο και Πρέβεζα για 314 κιλά κάνναβης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/03/2017, 22:18
ΗΠΕΙΡΟΣ


Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών ουσιών, κυρίως για τη μεταφορά χασίς η οποία αποδεικνύεται πως βρίσκεται σε έξαρση.

Οι συλλήψεις συνεχίστηκαν και χθες το απόγευμα όταν στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Τροχαίας Άρτας εντόπισαν έναν 53χρονο στο ύψος του Κομποτίου, για τον οποίο είχαν πληροφορίες και στοιχεία τα οποία αξιοποίησαν. Ο 53χρονος δεν σταμάτησε το αυτοκίνητό του στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τελικά, εγκατέλειψε το όχημα στο Ρίβιο. Επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη με τη συνδρομή και αστυνομικών της Αμφιλοχίας.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών 106 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 126 κιλών και 690 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν, εκτός από την ακατέργαστη κάνναβη, μια συσκευασία με «σοκολάτα», βάρους 171 κιλών και 58 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ινδική κάνναβη, βάρους 4,5 γραμμαρίων, το αυτοκίνητο και δυο κινητά τηλέφωνα

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Παράλληλα συνελήφθη χθες το πρωί, λίγο έξω από την Πρέβεζα στην παλιά εθνική προς Ηγουμενίτσα , από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 29χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος δράστης και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε κρύπτες σε διάφορα μέρη του οχήματος (πόρτες, κινητήρα, αεραγωγούς, ζάντες τροχών, κάτω από τα καθίσματα και στον πίσω προφυλακτήρα), 22 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16 κιλών και 129 γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν εκτός από την ακατέργαστη κάνναβη, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 26 γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου, το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 29χρονου δράστη, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back