ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής: 30 ετών

Εικόνα του άρθρου Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής: 30 ετών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/12/2023, 08:04
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τα 30 του χρόνια γιορτάζει το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΓΑΚ-Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ηπείρου (στο Σουφαρί Σεράι).

«Σε μια εποχή που οι εξελίξεις στην επιστήμη των Η/Υ και της Πληροφορικής είναι ταχύτατες, με χαρακτηριστικότερο ίσως παράδειγμα την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει καταφέρει από την αρχή να πρωταγωνιστεί τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές προσκήνιο. Σας καλούμε, λοιπόν, να μας γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας μας» αναφέρεται στην πρόσκληση.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες. Στην πρώτη ενότητα μέλη του Τμήματος θα μιλήσουν για το τότε, το τώρα και το μετά του Τμήματος. Στη συνέχεια εταιρίες του χώρου θα μιλήσουν για το τώρα της πληροφορικής μέσα από τις εμπειρίες των αποφοίτων του Τμήματος. Η εκδήλωση θα κλείσει με την ομιλία του προσκεκλημένου ομιλητή ομότιμου καθηγητή Σέργιου Θεοδωρίδη με θέμα «Τεχνητή Υπέρ-νοημοσύνη και Νέο-μυστικισμός».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back