Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τι έκαναν οι αθλητές του ΝΟΙ στις προκρίσεις

Εικόνα του άρθρου Τι έκαναν οι αθλητές του ΝΟΙ στις προκρίσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/04/2021, 17:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Διήμερο αγώνα αξιολόγησης διοργανωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το περασμένο σαββατοκύριακο, με στόχο να επιλέξει κωπηλάτες για την εθνική Κωπηλασίας.

Οι Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος πρωταγωνίστησαν σε κάθε κούρσα που συμμετείχαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΟΙ, κατακτώντας την πρώτη θέση στη Δίκωπο και την Τετράκωπο Νέων Ανδρών τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη ημέρα των αγώνων.

Ο Ιάσονας Εξάρχου κατέλαβε την πρώτη θέση στο Σκιφ Εφήβων και στις κούρσες της κατηγορίας Ανδρών πήρε τη δεύτερη θέση στο Διπλό Σκιφ μαζί με τον Παύλο Φαϊτά. Αυτός με τη σειρά του, ξεχώρισε τόσο στη συγκεκριμένη κατηγορία,  όσο και σε εκείνη των Ανδρών κάτω των 23 ετών όπου ήταν δεύτερος στο Σκιφ ελαφρών βαρών.

Ακόμα: Οι Ηλίας Μπλέτσας – Λεωνίδας Κοπίδης βγήγαν τρίτοι με τη Δίκωπο, την πρώτη ημέρα των αγώνων και πέμπτοι τη δεύτερη ημέρα με πολύ μικρή χρονική διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Επίσης, η Κατερίνα Γκόγκου πήρε μία δεύτερη και μία τέταρτη θέση στο Σκιφ Νεανίδων και την τρίτη θέση στα διπλά, ο Γιώργος Κώτσιας ήταν πρώτος στον μικρό τελικό του Σκιφ ελαφρών βαρών Νέων Ανδρών, οι Ανδρέας Καρέτσος – Σπύρος Γεωργίου κατέλαβαν την πρώτη θέση στον μικρό τελικό της Δικώπου Εφήβων και τέλος ο Βασίλης Σαραλιώτης πήρε το «βάπτισμα του πυρός με το Σκιφ Εφήβων.

Μετά το τέλος των προκρίσεων έμειναν στον Σχινιά για προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα, εκτός από τον Στέφανο Ντούσκο, οι Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος και ο Παύλος Φαϊτάς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back