Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τι είναι κλειστό στα Γιάννενα σήμερα και αύριο

Εικόνα του άρθρου Τι είναι κλειστό στα Γιάννενα σήμερα και αύριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2016, 19:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια σειρά υπηρεσίες και χώροι συγκεντρώσεων, καθώς και οι εκπαιδευτικές και αθλητικές δομές της πόλης, παρέμειναν κλειστές σήμερα και το ίδιο θα συμβεί για κάποιες από αυτές, και αύριο.

Σήμερα καταρχάς, για το υπόλοιπο της ημέρας παραμένουν κλειστά τα σχολικά γυμναστήρια, καθώς και οι αθλητικοί χώροι. Χτες το  απόγευμα συνεδρίασε η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και αποφάσισε να κρατήσει κλειστούς τους χώρους ευθύνης της, σε συνεργασία με το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας. Χτες, ήταν ανοιχτά και φωτισμένα τα πάρκινγκ, ενώ στο Πανηπειρωτικό ήταν ανοιχτές και οι τουαλέτες στα αποδυτήρια, καθώς πολύς κόσμος διανυκτέρευσε εκεί.

Από το πρωί έχουν συσταθεί 16 κλιμάκια μηχανικών που ελέγχουν, πρώτα τα σχολικά κτίρια και έπειτα όλα τα δημόσια. Μετά τον έλεγχο στην αίθουσα εκδηλώσεων «Δ. Χατζής» αναβλήθηκε η χτεσινή απογευματινή εκδήλωση.

Το συντονιστικό αποφάσισε ότι τα σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια, είναι κλειστά  και αύριο Τρίτη. Σημειωτέον ότι η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεν το πανεπιστήμιο, το οποίο ήταν κλειστό σήμερα, ωστόσο το ίδρυμα ανακοίνωσε οτι θα λειτουργήσει κανονικά αυριο.

Μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου θα είναι κλειστά τα Δικαστήρια, όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Η απόφαση πάρθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για προληπτικούς λόγους. Κλειστό θα είναι και το Ειρηνοδικείο Κόνιτσας, τις ίδιες μέρες.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back