ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Threads: Στα σκαριά και η έκδοση για υπολογιστή

Εικόνα του άρθρου Threads: Στα σκαριά και η έκδοση για υπολογιστή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2023, 22:30
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η Meta Platforms ανακοίνωσε την Τρίτη ότι εγκαινιάζει τη διαδικτυακή έκδοση της νέας της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Threads, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τους επαγγελματίες χρήστες και να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνιστή X, πρώην Twitter.

Οι χρήστες του Threads θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα microblogging συνδεόμενοι στην ιστοσελίδα του από τον υπολογιστή τους, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Facebook και του Instagram.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, δήλωσε σε ανάρτηση του Threads ότι η διαδικτυακή έκδοση θα φτάσει στους χρήστες «τις επόμενες ημέρες».

Το Threads, το οποίο ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια εγγραφές για την εφαρμογή μέσα σε πέντε ημέρες από το λανσάρισμά του στις 5 Ιουλίου, είδε μια πτώση στη δημοτικότητά του, καθώς οι χρήστες επέστρεψαν στην πιο οικεία πλατφόρμα X μετά την αρχική έξαρση.

Μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες στην έκδοση Android της εφαρμογής Threads έπεσαν στα 10,3 εκατομμύρια από το μέγιστο των 49,3 εκατομμυρίων, σύμφωνα με μια έκθεση, με ημερομηνία 10 Αυγούστου, της πλατφόρμας αναλύσεων Similarweb.

Η εταιρεία θα προσθέσει περισσότερες λειτουργίες στην έκδοση για το διαδίκτυο τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε η Meta.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back