ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Threads: Ο αντίπαλος του Twitter

Εικόνα του άρθρου Threads: Ο αντίπαλος του Twitter
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/07/2023, 13:58
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η απάντηση της Meta στο Twitter, είναι μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Threads και κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, καθώς οι χρήστες της πλατφόρμας που ανήκει στον Έλον Μασκ αναζητούν μαζικά εναλλακτικές λύσεις.

Η εφαρμογή Threads, η οποία συνδέεται με το Instagram, εμφανίστηκε στο κατάστημα εφαρμογών της Apple την Τρίτη ενόψει της κυκλοφορίας της Πέμπτης. Η Meta εγκαινίασε έναν ιστότοπο αντίστροφης μέτρησης για την κυκλοφορία.

Μια προεπισκόπηση της εφαρμογής αναφέρει ότι το Threads θα είναι ένα μέρος «όπου οι κοινότητες συναντιούνται για να συζητήσουν τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα μέχρι το τι θα είναι trending αύριο».

«Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ακολουθήσετε και να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας δημιουργούς και άλλους που αγαπούν τα ίδια πράγματα -ή να δημιουργήσετε ένα δικό σας πιστό κοινό για να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας με τον κόσμο», αναφέρει το διαφημιστικό κείμενο.

Ο CPO της Meta, Chris Cox, αποκάλυψε πως η νέα εφαρμογή θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν τον Instagram λογαριασμό τους μαζί με όλους τους ακολούθους τους στη νέα πλατφόρμα, ενώ η νέα εφαρμογή θα περιλαμβάνει και τις πληροφορίες του Instagram λογαριασμού του χρήστη.

Την περασμένη εβδομάδα, το Twitter άρχισε να απαιτεί από τους χρήστες να συνδεθούν για να δουν τον ιστότοπο - προηγουμένως, άτομα χωρίς προφίλ στο Twitter μπορούσαν να δουν tweets. Στη συνέχεια, επέβαλε ένα όριο στη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που δεν πληρώνουν για την πλατφόρμα, περιορίζοντας τους μη επαληθευμένους λογαριασμούς στην προβολή 600 tweets την ημέρα, που αργότερα αυξήθηκε σε 1.000.

Όπως αναφέρει το The Verge, παρόλο που η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου, αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει διαθέσιμη απευθείας σε όλους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back